#TrendsDigitalPioneers2020

De coronacrisis heeft ons allemaal nog harder met de neus op de feiten gedrukt. Digitalisering is cruciaal om te excelleren in deze onzekere tijden. Trends gaat met een nieuwe editie van de Digital Pioneers voor de vierde keer op zoek naar bedrijven die een succesvolle digitale transformatie achter de rug hebben. Het wil daarmee voorbeeldbedrijven in de kijker zetten die andere bedrijven kunnen inspireren. Wie een succesvol digitaal project heeft kan zich nog kandidaat stellen tot 15 oktober.
In september willen we u alvast inspireren en laten discussiëren met ervaren experten in digitale transformatie met drie webinars.

7 september – 12u30 – 13u30 - Pieterjan Bouten & Louis Jonckheere (Showpad)
Pieterjan Bouten en Louis Jonckheere proefden van de techindustrie bij het Gentse Netlog, een pionier in sociale media. Na de definitieve doorbraak van Facebook besloot het duo zelf te ondernemen. Het duo creëerde met In The Pocket een van de eerste app-ontwikkelaars in België die nu nog altijd een van de grootste onafhankelijke spelers is. Maar ze zijn vooral bekend van Showpad, hun softwareoplossing om verkopers te helpen en te coachen. Het is een van de meest beloftevolle en snelgroeiende techbedrijven van België. Pieterjan en Louis gaan in hun webinar vertellen over de strategie van Showpad, hun interne werking en welke tips ze hebben voor andere bedrijven.

Reeds afgelopen
17 September – 11u30 – 12u30 - Leslie Cottenjé (CEO en co-founder van Hello Customer)
Met Hello Customer leidt Leslie Cottenjé een platform dat het luisteren naar de feedback van klanten automatiseert via artificiële intelligentie. Leslie Cottenjé was ook een van de techondernemers die voorbije maanden het hoofd niet liet hangen. Ze blijft vasthouden aan een internationale expansie en slaagde er ook in om in volle lockdown 6 miljoen euro op te halen bij buitenlandse investeerders. In haar webinar gaat ze meer vertellen over de voorbije maanden en het traject van Hello Customer, maar ook over hoe ze de impact van artificiële intelligentie ziet op het bedrijfsleven.

Reeds afgelopen
25 september – 12u30 – 13u30 - Lorenzo Bown (CEO en oprichter van Storyme)
Lorenzo Bown is gefascineerd door online video. Storyme was oorspronkelijk een producent van online video, maar door de jaren heen bouwde Bown dat uit tot een specialist die ook mee de marketingstrategie uittekent en zorgt dat bedrijven hun investeringen in online video meer renderen. In deze webinar zal Bown niet alleen ingaan op het belang van online video als digitale tool. Hij zal ook vertellen hoe de coronacrisis gezorgd heeft voor een transformatie van zijn bedrijf.

Schrijf u in

Partners

Een organisatie van

Met dank aan

Cookie Instellingen - Paramètres des cookies